Blizanci Ivane Pavković i Petra Mitića proslavili drugi rođendan: Koliko su samo porasli, prave dase
Ivana i Petar sa decom, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodica na okupu

Blizanci Ivane Pavković i Petra Mitića proslavili drugi rođendan: Koliko su samo porasli, prave dase

Bajkovita proslava za mališane

Objavljeno:

Ivana Pavković i Petar Mitić proslavili su rođendan svojim blizancima.

Najstariji sin Vujadin na svet je stigao pre osam godina, a početkom septembra 2022. godine par je dobio i blizance – Vojina i Vuka.

- Prvi put smo odmah znali da će se sin zvati Vujadin, iako su još neka imena bila u užem izboru. Ovog puta jedina dilema je bila da li da se svi zovu na slovo V ili ne. Stariji brat je ‘presekao’ tako što je predložio imena Vojin i Vuk, a mi smo se složili – otkrila je pevačica neposredno posle porođaja kako su mališani dobili imena.

Prvi rođendan blizanaca Ivana Pavković i Petar Mitić proslavili su u jednom beogradskom restoranu, gde su okupili brojne prijatelje i kolege.

Ivana Pavković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovog puta, par se opredelio za zabavu u kućnom ambijentu, ali rođendanska dekoracija nije izostala.

Naravno, sve je proteklo u znaku broja 2. Dva slavljenika, baloni u obliku broja 2, ali i dve torte ukrašene automobilima, našli su se u prvom planu na fotografijama koje su ponosni roditelji objavili na Instagramu.

- Mnogo volim što imam tri sina, smatram ih najvećim blagom i sigurna sam da će me moja četiri momka čuvati kao princezu. Svako dete je priča za sebe, ali i Petar i ja smatramo da je vaspitanje od presudnog značaja. Sve polazi od kuće.

Evo, Vujadin je primer divnog dečaka, dobrica je. Ali, mi sa njim od najranijih dana mnogo razgovaramo i usmeravamo ga ka pravim vrednostima. Na isti način na koji su to svojevremeno činili naši roditelji pripremajući nas za život – rekla je ranije Ivana za HELLO!.

Bonus video:

00:22

Bogdan i Misica stigli na venčanje 2

(Espreso/Hello/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.